avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună seara! O informație vă rog. Am vândut casa pe ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună seara! O informație vă rog. Am vândut casa pe 11iulie ...

Bună seara! O informație vă rog. Am vândut casa pe 11iulie și joi cumpăr un teren. Am dat și cartea de identitate(copie) azi pt redactarea contractului de vânzare cumpărare. Firește pe cartea de identitate figurează adresa unde am avut casa. Trebuie să avizez notarul în prealabil în acest sens ca să pună în contract doar CNP ul meu? Pot cumpăra deci și fără un domiciliu, adică doar cu CNP ul din cartea de identitate? Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2022
manrsr, utilizator
Cel mai recent răspuns: manrsr , utilizator 12:52, 26 Iulie 2022
trebuie sa va schimbați domiciliul in prealabil
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie, dati buletinul asa cum il aveti.
Cumpărătorul casei mele a vândut și el cu 2 săptămâni înainte și pe contractul de vânzare cumpărare al casei mele apare adresa cumpărătorului unde a locuit înainte, adică adresa casei care o vânduse deja... Mulțumesc pt răspunsuri!
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2022
manrsr, utilizator
normal
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut contract de vanzare cumparare + masina vanduta fara actele masinii vladpana vladpana Am vandut o masina in anul 2009 unui domn. PROBLEMA mea este ca eu inca platesc impozit la acea masina, deoarece cumparatorul nu a mai inmatricular masina ... (vezi toată discuția)
Acte gresite elenasarpe elenasarpe buna ziua ! as avea si eu cateva intrebari legate de actele de identitate gresite! 1) - pe certificatul de nastere este trecut un cnp gresit care nu are ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta Mirelascu Mirelascu Buna seara, platesc impozit pentru o masina pe care am vandut-o pe baza unui contract de vanzare cumparare. Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, ce pot sa ... (vezi toată discuția)