avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA IN INFROMATICA, diploma necesara
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA IN INFROMATICA, diploma necesara

Buna ziua,
Sunt in facultate la informatica, insa nu am terminat-o inca. As dori sa deschid un pfa prin care sa pot sa prestez servicii informatice pentru clienti, insa am inteles ca am nevoie de o diploma de licenta in domeniu, ceea ce eu nu am. Nu merge si cu o diploma de liceu de profil in informatica?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 6202 fara finalizarea ciclului de licenta la o facultate cu specializare in it ilumar58 ilumar58 Dupa cum este mentionat si in titlu as dori sa stiu daca imi pot face PFA in activitati de consultanta in tehnologia informatiei fara sa am licenta luata. ... (vezi toată discuția)
Pfa si diploma de facultate andrei1234 andrei1234 Doresc sa infiintez un PFA pentru servicii de programare web si design. Am citit intr-un alt subiect ca este destul sa fi terminat liceul de matematica / ... (vezi toată discuția)
Angajare post it anelia88 anelia88 Buna ziua! As vrea sa stiu daca o persoana ce a terminat un liceu cu profil uman (detine diploma de bacalaureat) poate fi angajata in domeniul IT daca ... (vezi toată discuția)