avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Referitor la noile modificari din 01.08.2022, la plata ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Referitor la noile modificari din 01.08.2022, la plata contributiilor ...

Referitor la noile modificari din 01.08.2022, la plata contributiilor pentru sal part time care nu asimileaza venituri egale sau mai mari de sal minim.
In constructii cum se aplica?
Se va plari diferenta dintre 21.025% si 25%; 10% si impozit?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Privind facilitățile fiscale și salariul diferențiat din ... MihaiV31 MihaiV31 Privind facilitățile fiscale și salariul diferențiat din domeniul construcțiilor, pentru aceste faciilitati sa fie aplicate trebuie ca angajatorul sa ... (vezi toată discuția)
Contributii cf. oug 79/2017 ElaDragomir ElaDragomir Buna ziua, In cazul veniturilor din drepturi de autor care sunt contributiile ce se vor achita? Eu inteleg asa: IMPOZIT ( final 10%) aplicat la BRUT - 40% ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor persoana fizica obtinute din afara romaniei AutorKvaiDlume AutorKvaiDlume Speta: Persoana fizica, NU autorizata, fara nici un alt venit in Romania publica scrieri in SUA in 2013. In cursul anului isi face formele necesare platii de ... (vezi toată discuția)