avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un SRL cu cod caen 8891- Activitati de ingrijire ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un SRL cu cod caen 8891- Activitati de ingrijire zilnica

Buna. Am un SRl cu cod caen 8891- Activitati de ingrijire zilnica pentru copii si functionez la parterul casei unde locuiesc. Spatiul nu este cu destinatie SAD iar eu nu gasesc niciunde in lege faptul ca nu as putea functiona in spatiu cu destinatie locuinta. Ma puteti ajuta cu info? merci
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)
Detalii caen 8891 activitati de îngrijire zilnica pentru elevi adivisa adivisa Buna ziua, Ce activitati se pot desfasura de uns SRL (afterschool) pe codul CAEN Caen 8891 Activitati de îngrijire zilnica pentru elevi? Sunt admise ... (vezi toată discuția)
Înființare "cresa" DayM DayM Bună ziua. Am un SRL pe cod caen Alte forme de invatamant nca prin care prestez servicii tip ateliere pentru copii. Împreună cu deținătoarea clubului ... (vezi toată discuția)