avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca un asociat care ...

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este legal ca un asociat care doreste sa imprumute firma din banii personali poate face un contract de imprumut fara dobanda?
Daca aveti un asemenea contract m-ar ajuta foarte mult.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:55, 4 August 2022
Buna ziua, este legal. Nu exista un model de contract general valabil, solicitati redactarea contractului unui avocat pentru a nu avea probleme pe viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare firma - temei legal lumi71 lumi71 Am o situatie delicata. Raspund de contabilitatea unei firme care are un sold mare in contul 4551. Am cerut patronului contrctul in baza caruia s-a facut ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut intre doua societati comerciale SorinaS SorinaS O societate comerciala rezidenta poate incheia un contract de imprumut cu unul din actionari? Actionarul in speta, este tot o societate comerciala rezidenta. ... (vezi toată discuția)
Creditare societate de catre asociat unic Emamea Emamea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Sunt asociat unic si administrator la un SRL.Doresc sa creditez societatea cu o suma de bani, suma ... (vezi toată discuția)