avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vanzare imobil cu datorie ANAF
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vanzare imobil cu datorie ANAF

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot vinde un imobil daca pe certificatul de atestare fiscala imi apare o datorie catre ANAF, care nu reprezinta impozit pe clariri.

Pe scurt, am dat in judecata o institutie a statului pentru ca in urma demisiei inainte de finalizarea contractului mi s-a imputat o datorie mai mare decat ar fi fost in realitate. ANAF mi-a tinut conturile poprite in tot timpul in care s a desfasurat procesul si a adaugat penalizari la suma respectiva (suma deja s-a dublat aproape). Acum, dupa 5 ani, procesul s-a finalizat, judecatoria a dat hotarare ca suma initiala ar fi trebuit sa fie mai mica, deci in favoarea mea, insa nici dupa 6 luni de la pronuntatea sentintei definitive nu am primit hotararea acasa.

Intrebarile ar fi:

1. Pot vinde imobilul?
2. De unde iau sentinta definitiva? Imi va schimba ANAF suma de plata conform sentintei si va sterge penalizarile?

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2022
Thomas19, utilizator
Cel mai recent răspuns: Thomas19 , utilizator 17:40, 30 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu impotriva asprop-obligatia de a face aid235 aid235 Sunt unic proprietar al unui ap. obtinut prin hotarare judecatoreasca in urma partajului, dupa divort. La data punerii in posesie prin proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare plata dosar executare silita bestb bestb Buna ziua! Am fost dati in judecata si am pierdut procesul. Este vorba de un contract care nu s-a executat corect de catre societate. Societatea a facut ... (vezi toată discuția)
Instiintare sulta la cartea funciara ContSters246530 ContSters246530 Buna seara, In urma unui proces, am de incasat o sulta. Cine trebuie si care sunt modalitatile de a instiinta la cartea funciara pentru a se nota ca am de ... (vezi toată discuția)