avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Am blocat locul de parcare al unei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Am blocat locul de parcare al unei persoane si am ...

Buna seara! Am blocat locul de parcare al unei persoane si am uitat si sa las numar de telefon in geam. Timp de o ora, in care masina mea a stat pe locul de parcare al respectivului, acesta a chemat politia. Cand am ajuns la masina, masina lui o bloca pe a mea, asa ca prietenul meu a sunat la numarul de telefon din geam, iar proprietarul masinii si al locului de parcare a coborat, ne-a informat ca a chemat politia si ca voi fi actionata in instanta. Ulterior, acesta nu a mai vrut sa isi mute masina, ca sa pot pleca, asa ca am fost si eu nevoita sa sun la politie, panicata fiind. Intrebarea mea este, ce se poate intampla daca ajung in instanta, avand in vedere cele mentionate anterior?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:57, 2 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
politia va va amenda pe amandoi, contraventional: dvs ati ocupat un loc ce nu va apartinea, iar celalalt v-a blocat accesul. de regula, amenda a doua e mai mare. cu asta, politia si-a terminat treaba si nu exista motiv pentru proces penal. ramane sa va actioneze in instanta in civil, dar ce prejudiciu i-ati adus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia locala sector 3 loredana.palos@gmail.com loredana.palos@gmail.com Buna ziua, Va rog, astazi, 10.12.2018, am parcat in statia de autobuz, cu avarii ca sa pot intra repede pana la banca. Obisnuiesc sa-mi las nr.de telefon ... (vezi toată discuția)
Din nou parcarile de resedinta mica_lu mica_lu Buna seara, Azi, fiind intr-o vizita, am parcat masina pe un loc desenat in 4 colturi cu vopsea alba, pe care scria \"7\". Posesoarea locului a venit si ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari mi-a blocat roata masinii. legalitate danielleu danielleu Buna ziua, Asociatia de locatari a blocului in care locuiesc mi-a blocat roata masinii oprite pe spatiul comun cu motivul ca am incalcat art. 256 CP ... (vezi toată discuția)