avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am făcut o nefăcută logic ca la nervi si condus de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am făcut o nefăcută logic ca la nervi si condus de gelozie, ...

Am făcut o nefăcută logic ca la nervi si condus de gelozie, am lovit-o pe iubita mea in spațiul public la nivelul fetei provocându-i un hematon la ochi
si apoi am intimidat 2 martori minori cu un briceag fără a amenință cu moartea doar sa se retragă deoarece săreau la bătaie iar conflictul a deraiat fiind alergat de 4 indivizi care nu m au prins deoarce am fugit in secția de poliție unde am povestit toată întâmplarea, acum am primit citație de la Parchet si sunt chemat la Judecătorie, la ce sa ma aștept ? ce pedeapsa minima mi se poate aplica ?
Cel mai recent răspuns: ionut87iulian , utilizator 15:44, 5 August 2022
Deocamdata se efectueaza cerecetari de catre organele judiciare in vederea stabilirii circumstantelor producerii incidentului si daca este cazul in vederea atragerii raspunderii celor vinovati. Daca a existat o incaierare, adica si alte persoane au sarit la batatie este posibil sa fie cercetati si altii. Verificati in citatia primita in ce calitate sunteti chemat (martor, faptuitor, inculpat, etc) In functie de aceasta va puteti prezenta la data citarii impreuna cu un avocat (daca sunteti inculpat) sau puteti solicita amanarea audierii (pentru motive de sanatate sau pentru alte impedimente dovedite daca este cazul) prin formularea unei cereri scrise adresate organului de cercetare emitent al citatiei.

Intre timp ar fi recomandat sa va impacati cu iubita sau cel putin sa aveti o pozitie pasnica, concilianta cu cei implicati in conflict. In speranta ca nu se va ajunge in instanta.
Ultima modificare: Marți, 2 August 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
~ Conținut șters la cerere ~

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Deocamdata se efectueaza cerecetari de catre organele judiciare in vederea stabilirii circumstantelor producerii incidentului si daca este cazul in vederea atragerii raspunderii celor vinovati. Daca a existat o incaierare, adica si alte persoane au sarit la batatie este posibil sa fie cercetati si altii. Verificati in citatia primita in ce calitate sunteti chemat (martor, faptuitor, inculpat, etc) In functie de aceasta va puteti prezenta la data citarii impreuna cu un avocat (daca sunteti inculpat) sau puteti solicita amanarea audierii (pentru motive de sanatate sau pentru alte impedimente dovedite daca este cazul) prin formularea unei cereri scrise adresate organului de cercetare emitent al citatiei.

Intre timp ar fi recomandat sa va impacati cu iubita sau cel putin sa aveti o pozitie pasnica, concilianta cu cei implicati in conflict. In speranta ca nu se va ajunge in instanta.

Între timp am primit de la aceasta
Numai in câteva ore timp de 3 zile sute de apeluri respectiv mesaje, poze nud precum este cu un alt bărbat, mama mea si ea abordată prin mesaje vulgare ceea ce ma determinat sa ii fac si eu plângere ptr Hărțuire impreuna cu dovezile din telefon
Aceasta persoana este una sadica care nu accepta despărțirea vom vedea ce va decide instanța

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiind singura cu doi copii minori acasa o vecina a intat in curtea mea si m-a lovit Velica Rodica Velica Rodica Pe data de 28 august 2010 la ora 21.30 in timp ce ma aflam in curtea casei mele impreuna cu cei doi copii minori ai mei o vecina se afla cu trei caini pe ... (vezi toată discuția)
In legatura cu o violare de domiciliu danddyy danddyy Buna ziua,am si eu o mare problema pe care daca se poate as dorii un sfat deoarece sint intr-un impas foarte mare.Pe scurt ce s-a intimplat,in luna februarie a ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa Ovidiu Mihai Ovidiu Mihai Salut am si o speta. Un individ a fost trimis in judecata pentru violare de domiciliu art. 192 al 1, 2 CPP. Martorii audiati, p vat. au spus la politie ca l-au ... (vezi toată discuția)