avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Eu și soția suntem in divorț, nu avem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Eu și soția suntem in divorț, nu avem copii insa ...

Buna ziua! Eu și soția suntem in divorț, nu avem copii insa avem un credit de nevoi personale unde eu sunt plătitor și ea coplatitor! Ea refuza să plătească jumătate din credit! Ce as putea face până la partaj să plătească jumătate din suma? Ce se întâmplă dacă incepmsq refuz și eu să plătesc ?
Cel mai recent răspuns: AM123678 , utilizator 20:01, 2 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii imputernicit credit de nevoi personale teodora2009 teodora2009 In ce masura poate banca sa oblige pe imputernicitul (sotul) unui credit de nevoi personale sa achite jumatate din suma imprumutata, cealalta jumatate fiind ... (vezi toată discuția)
Am divorțat la notar si trebuie sa plătesc pensie alimentara ... iahim27 iahim27 Am divorțat la notar si trebuie sa plătesc pensie alimentara dupa fetita,însă m-a lasat cu un credit de nevoi personale aproape egal cu salariul si nu in ... (vezi toată discuția)
Divort la notar si partaj credite adtr adtr Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam, suntem amandoi de acord, avem un copil de 8 ani. Am vrea sa divortam la notar, si tot acolo sa facem partajul. ... (vezi toată discuția)