avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, In cazul contractului part time, mă pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, In cazul contractului part time, mă pot încadra ...

Bună ziua,
In cazul contractului part time,mă pot încadra la excepții de la plata contribuțiilor(8 ore) dacă beneficiez de indemnizație îngrijire copil cu handicap,de la 7 la 18 ani?
Legea acorda această indemnizație doar cu încadrare la 4 ore pe zi timp lucru.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am în îngrijire un copil cu handicap grav care ... Ela Mihaela Ela Mihaela Bună ziua, Am în îngrijire un copil cu handicap grav care a împlinit 7 ani în luna iunie 2020. Certificatul de încadrare în grad de handicap este ... (vezi toată discuția)
Taxe salariale persoana cu handicap incadrare cu 4 ore (conform ... contdt contdt Taxe salariale persoana cu handicap incadrare cu 4 ore(conform certificatului de handicap poate sa munceasca doar 4ore) , in acest caz angajatorul plateste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt in concediu crestere copil cu handicap, ma pot ... Doinar2000 Doinar2000 Buna ziua, sunt in concediu crestere copil cu handicap, ma pot intoarce la locul de munca cu program part-time fara a imi pierde indemnizatia? Multumesc! (vezi toată discuția)