avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Sunt profesoara la invatamant prescolar la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Sunt profesoara la invatamant prescolar la stat si ...

Buna ziua,
Sunt profesoara la invatamant prescolar la stat si am intrat in concediu de maternitate (prenatal) si am ramas cu aproximativ 20 de zile de concediu de odihna. Intrebarea mea este ce se intampla cu zilele de concediu de odihna pe care nu le pot lua? Acestea se pierd, pot fi platite sau pot fi raportate pentru anul in care ma voi intoarce din concediu de crestere copil?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Milascon , utilizator 09:02, 4 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt raportate pentru anul in care va veti intoarce din concediul pentru cresterea copilului.
Multumesc de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilului aom15 aom15 Buna ziua! Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal, cresterea copilului si restructurarea postului nic23ro nic23ro Buna ziua. Sunt angajata pe perioada nedeterminata, de mai mult de 12 luni, la o societate comerciala mare, cu filiale in toata tara, in acest moment sunt ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal fractionat irina19867 irina19867 Buna ziua.Sunt profesoara suplinitor, urmeaza sa nasc in 12 august.As avea doua nelamuriri...prima este aceea ca as mai avea 3 saptamani de practica la scoala ... (vezi toată discuția)