avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

carte funciara

Buna ziua,
in urma masuratorilor cadastrale facute la nivelm local ( un program la nivel local) s-a constatat ca vecinul a intrat cu gardul pe terenul nostru cu 1 metru. De la primarie ni s-a spus ca asa va ramane cartea funciara deoarece la momentul masuratorii nu a existat un litigiu intre vecini cu privire la facptul ca nu a fost respectat hotarul.
Este corect sa ramana asa in conditiile in care in actul de proprietate este o suprafata mai mare decat cea din cartea funciara?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2022
rodica05, utilizator
Cel mai recent răspuns: rodica05 , utilizator 11:07, 3 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie cadastrala gresita? ce e de facut? mariob mariob In anul 2007 am cumparat 1000 mp teren impreuna cu socrii mei, terenul fiind ingradit cu un gard de plasa pe o bordura de beton ( si din aceasta cauza nu am ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala a primariei Litwos Litwos Buna ziua. Incerc sa fac o carte funciara pe proprietatea mea privata, recent mostenita care are o limita comuna cu un drum national. In urma cu aprox 15 ani, ... (vezi toată discuția)
Rog informare vali37 vali37 sint proprietarul unui teren din anul2003 am cumparat acest teren de la bunica mea iar la acel moment am facut si cartea funciara ... (vezi toată discuția)