avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer loc de parcare în Sectorul 6
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer loc de parcare în Sectorul 6

Salut.
Urmează să cumpăr un apartament în Sectorul 6. Proprietarul este dispus sa-mi cedeze și locul de parcare pe care îl are închiriat de la primărie. Cum se poate face legal transferul? Care sunt actele necesare și care sunt pașii de urmat?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:55, 4 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Locurile de parcare se aloca de catre serviciul specializat teritorial
Legal,dv ar trebui sa contactati servciul respectiv impreuna cu actualul titular al locului de parcare benefeciar al contractului anual de concesiune
Daca nu exista solicitari sau alte interese pentru acel loc de parcare ...exista varianta de preluare loc de parcare cu intocmirea de nou contract de concesoine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer loc parcare bucuresti LauraEP LauraEP Buna ziua! Am gasit o persoana care e dispusa sa ne cedeze contra-cost locul de parcare pe care il are de la primaria de sector si pentru care se achita o ... (vezi toată discuția)
Inchiriere loc parcare gigelas gigelas Buna ziua, Fiul meu a avut o masina si a inchiriat (prin licitatie) un loc de parcare,de la Primarie,in spatele blocului unde locuim. Ulterior,a vandut ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! In fata blocului,unde m-am mutat,exista mai multe locuri de parcare numerotate,care se pot fi luate prin contract de la centrul de Parcari(Sector ... (vezi toată discuția)