avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poprire salariu

Buna ziua.

Angajatorul are obligatia sa retina si sa vireze catre executor parte din salariul angajatului, doar pe perioada cat CIM este activ . Cum se procedeaza in situatia urmatoare: CIM inceteaza pe parcursul lunii iulie, angajatul primeste remuneratia aferenta lunii iulie, in august. Se mai retine din salariu sau nu ? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 5 August 2022
axentyna@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: axentyna@yahoo.com , utilizator 08:08, 8 August 2022
Buna ziua,
Eu stiu ca se retine...

Dar, ca un sfat, anuntati si executorul ca persoana in cauza nu mai lucreaza acolo din data... sa nu va treziti cu intrebari de ce nu mai virati poprirea...
Da, i se mai retine din salariul pe luna iulie.
Va multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor Popovici Alina Popovici Alina Bună ziua, spuneți mi va rog daca o firmă acceptă proprirea unui salariat și după 5 luni închide firmă , executorul executa firma? (vezi toată discuția)
Validare poprire tert poprit simi_hci simi_hci Buna ziua Reprezint o societatea comerciala care in iunie a primit o poprire salariu pentru unul din angajati, dar a omis sa raspunda in decurs de 5 zile ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu o societate comerciala ce nu vireaza o treime din salarul unui angajat dupa ce se infiinteaza poprirea? marioaramuntean marioaramuntean Am infiintat o poprire la un debitor pentru amenzi la societatea unde lucreaza. Patronul societatii a virat o treime din salariul angajatului pe o perioada de ... (vezi toată discuția)