avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara. Ce se întâmpla dacă ignor cererea de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara. Ce se întâmpla dacă ignor cererea de divorț ? ...

Buna seara. Ce se întâmpla dacă ignor cererea de divorț ? Se pronunța divorțul oricum sau trebuie neaparat sa răspund cererii? Nu vreau sa mai am contact de nici un fel cu fostul soț.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:54, 8 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Daca dvs sunteti parata se va judeca in lipsa dvs,faptul ca ignorati,nu va faceti aparari nu va bloca sub nici o forma demersul sotului...
Este posibil sa se desfaca casatoria din vina dvs...si cine stie ce mai cere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez dar nu stiu cum fulgeru fulgeru sunt o fata care m-am casatorit in urma cu un an, acum vreau sa divortez, precizez faptul k imediat dupa casatorie sotul meu a plecat in israel, m-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Te poti razgandi la un divort amiabil? BadilaR BadilaR Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Sotul meu s-a decis sa divorteze dar din pacate motivele lui nu sunt atat de \"convingatoare\" nici pentru ... (vezi toată discuția)
Despagubiri dupa divort LUCY04 LUCY04 Buna ziua. As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Tatal meu a inaintat o cerere de divort la Judecatoria sect 1 impotriva mamei mele dorind ca divorul sa ... (vezi toată discuția)