avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat handicap grav - rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat handicap grav - rovinieta

Buna seara,

Am un copil cu handicap grav grad I. si am cerut anul trecut rovinieta gratuita. Am primit, si am crezut,ca rovinieta este valabila pana la expirarea certificatului de handicap, dar la 3 august am verificat is datele masinii nu au fost is baza de date a CNAiR - ului. Asa mi se pare ca intre timp am calatorit de mai multe ori fara rovinieta, Intrebarea mea este ca daca vom fi amendat exista o posibilitate pentru anularea amenzii, pentru ca tot suntem eligibili pentru rovinieta gratuita. Daca am deplasat mai multe ori cu masina fara rovinieta primit mai multe amenzi? Multumesc pentru raspuns.
~ Conținut șters la cerere ~
Si existenta si valabilitatea unor certificat de handicap grav este o cauza de nulitate?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este caz de nulitate absolută.
Rovinieta are valabilitate strict 12 luni
Aspectul ca dv nu ati solicitat eliberare rovinieta in fiecare an si ca ati circulat fara rovinieta valabila,nu constituie temei legal pentru anulare PV contraventie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in anul 2015 am vandut o masina cu contract de vanzare ... Marius198909 Marius198909 Buna ziua! In anul 2015 am vandut o masina cu contract de vanzare cumpare si fiscal scos de la primarie. Noul proprietar nu a inregistrat masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta masina vanduta Ana-Maria S Ana-Maria S Buna ziua, Am vândut o mașină în 2015, iar în 2016 am primit o amenda rovinieta, iar ulterior am trimis un mail la CNAIR cu contractul de vanzare si ... (vezi toată discuția)
Bună,am făcut acum 5 luni o rovinieta la masina dar din graba ... CRYS23245 CRYS23245 Bună,am făcut acum 5 luni o rovinieta la masina dar din graba am uitat sa o verific,la sfarsitul lui februarie surpriza ...mi-a venit amenda...toate bune si ... (vezi toată discuția)