avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie copil-parinte singur Buna ziua. Doresc sa va ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie copil-parinte singur Buna ziua. Doresc sa va intreb ...

Calatorie copil-parinte singur
Buna ziua.
Doresc sa va intreb daca pt. calatoriile externe, la întoarcerea dintr-o tara străină, membra Ue catre Romania trebuie hotararea judecatoresca definitiva de autoritate exclusiva? Vreau sa stiu daca trebuie tradusa din romana in engleza si legalizata. ( la iesirea din Romania stiu ca trebuie). Nu stiu daca autoritățile straine o solicita pt ca am auzit diverse variante.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:24, 7 August 2022
Nu va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta necesara la iesirea din tara cu copilul trebuie tradusa? rpc rpc Buna ziua, Copilul minor este in custodia mea, prin sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila. Pentru a iesi din tara cu copilul am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Procura scoatere copil minor din tara Ceramiq Ceramiq Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru Turcia procura pentru scoaterea copilului minor din tara trebuie tradusa in limba turca? Este suficienta ... (vezi toată discuția)
Rugaminte KIuliana KIuliana Buna ziua, problema mea este urmatoarea: sotul meu va pleca din tara sa lucreze in UE si avem un copil de aproape 14 ani (implineste 14 in 28 oct.), ce trebuie ... (vezi toată discuția)