avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie concediu crestere copil venituri salarii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu crestere copil venituri salarii si pfi

Buna ziua!
Daca in prezent am un job full time, si pfi, in cazul indemnizatiei pentru crestere copil, se vor lua in calcul si veniturile realizate din pfi( venituri pentru care se plateste doar impozit, nu si cass/cas? Daca da, cum se procedeaza ?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil din 2 joburi anninutza anninutza Buna ziua! Luna aceasta trebuie sa-mi depun dosarul pentru indemnizatia CC si am optat pentru 2 ani. Asta inseamna ca voi primi 85% din media veniturilor nete ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pfi cum procedez in cazul in care ... Maria2230 Maria2230 Indemnizatie crestere copil PFI Cum procedez in cazul in care doresc sa cumulez veniturile realizate din pfi(asistenta medicala ) cu job ul full time ? Ce ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! dacă obțin venituri dintr-un contract de muncă ... Manuela123456abc Manuela123456abc Bună ziua ! Dacă obțin venituri dintr-un contract de muncă full time de peste 12 luni și unul part-time de mai puțin de 12 luni, se iau în calcul ... (vezi toată discuția)