avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Vă prezint următoarea situație. O ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Vă prezint următoarea situație. O cunoștință ...

Buna seara. Vă prezint următoarea situație. O cunoștință lucrează în Anglia cu contract de munca legal. In același timp In Romania are încheiat contract de asigurare sociala la care plătește lunar . Pentru calculul pensiei se cumulează contribuția din amândouă state dacă este pe aceiași perioadă . Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 9 August 2022
Nu , se cumuleaza doar stagiul de cotizare si veti primi separat pensie din tara si din Anglia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o cunoștință se află în următoarea situație. ... Gheorghe Doja Gheorghe Doja Buna ziua. O cunoștință se află în următoarea situație. Lucrează în Anglia cu contract de munca legal . În același timp In Romania are încheiat ... (vezi toată discuția)
Pensionari și probleme legate de pensii. buna ziua am mai scris ... Gheorghe Doja Gheorghe Doja Pensionari și probleme legate de pensii. Buna ziua am mai scris despre aceasta situație am primit un răspuns dar nu ma lămurit. Deci o cunoștință care ... (vezi toată discuția)
Contributie pensie ecologista ecologista Buna ziua, Am 15 ani vechime in invatamant si de 2 ani lucrez in Anglia. As dori sa stiu daca mi se va lua in considerare vechimea din invatamant in cazul in ... (vezi toată discuția)