avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Înșelăciune Auto. Buna ziua Am o problema grava pt ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Înșelăciune Auto. Buna ziua Am o problema grava pt mine. Zilele trecute am cumpărat ...

Buna ziua. Am o problema grava pt mine. Zilele trecute am cumpărat o mașină de la un tip. Mașina a fost adusa din Danemarca el de fapt a cumpărat o din Norvegia a folosit o acolo un timp după care a adus o in Ro pe platforma.
Bun. Eu am văzut anunț cu ea M am înțeles cu omul și am luat o. I am dat o mașină în schimb plus diferenta de bani din partea mea.
Ulterior am aflat că mașinilor din Norvegia le trebuie plătită o taxa vamală. Când m am dus să mă interesez acolo am aflat că mașina nu are toate actele ii mai trebuie nu știu ce carte.
Nu pot lua legătura cu vânzătorul deoarece m- a blocat când i am spus de taxa vamală. Îl pot da in judecata? Ce pot face? Ce mă sfătuiți să fac?
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2022
IuliaMariaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 15:58, 10 August 2022
Buna ziua,

Puteti solicita anularea contractului pentru viciu de consimtamant.

O zi buna.
Este un contract făcut de mana. Nu este la notar sau altundeva

Mihail Croitoru a scris:

Buna ziua,

O zi buna.

Menționez că respectivul om de la care am cumpărat o a și plecat din tara.

Mihail Croitoru a scris:

Buna ziua,

O zi buna.

Menționez că respectivul om de la care am cumpărat o a și plecat din tara.

Mihail Croitoru a scris:

Buna ziua,

O zi buna.

Pentru instrinarea unui autovehicul este necesar un inscris sub semnatura privata. Desi, in situatia de față trebuia urmata o procedură, incheiat formularul tip de contract vanzare-cumpărare, consider că există șanse să poată fi anulat contractul pentru viciu de consimțământ și restituirea prestațiilor.

Alte discuții în legătură

Studii medii administrator marian901 marian901 Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. In cazul infiintarii unui SRL, cu 2 asociati, dintre care unul cu studii superioare si unul cu studii ... (vezi toată discuția)
Auto din jersey(uk) help:) marris marris Buna seara, as vrea sa stiu si eu daca exista taxa vamala pt o masina adusa din Jersey(Regatul unit al Marii Britanii) ? Am cumparat masina zilele trecute dar ... (vezi toată discuția)
Anulare testament dupa ani de zile? vasile-2011 vasile-2011 Anulare testament dupa ani de zile? Buna ziua, mai este posibila anularea unui testament(in instanta sau cu alta metoda) daca am aflat foarte tarziu de ... (vezi toată discuția)