avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Înșelăciune Auto. Buna ziua Am o problema grava pt ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Înșelăciune Auto. Buna ziua Am o problema grava pt mine. Zilele trecute am cumpărat ...

Buna ziua. Am o problema grava pt mine. Zilele trecute am cumpărat o mașină de la un tip. Mașina a fost adusa din Danemarca el de fapt a cumpărat o din Norvegia a folosit o acolo un timp după care a adus o in Ro pe platforma.
Bun. Eu am văzut anunț cu ea M am înțeles cu omul și am luat o. I am dat o mașină în schimb plus diferenta de bani din partea mea.
Ulterior am aflat că mașinilor din Norvegia le trebuie plătită o taxa vamală. Când m am dus să mă interesez acolo am aflat că mașina nu are toate actele ii mai trebuie nu știu ce carte.
Nu pot lua legătura cu vânzătorul deoarece m- a blocat când i am spus de taxa vamală. Îl pot da in judecata? Ce pot face? Ce mă sfătuiți să fac?
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2022
IuliaMariaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 15:58, 10 August 2022
Unde trebuie să mă adresez pentru a fi anulat contractul pentru viciu de consimțământ? Menționez că persoana respectivă nu a vrut să îmi de-a banii și să îi dau masina înapoi.
M-a blocat peste tot și nu pot lua legătura cu el.

Mihail Croitoru a scris:

Pentru instrinarea unui autovehicul este necesar un inscris sub semnatura privata. Desi, in situatia de față trebuia urmata o procedură, incheiat formularul tip de contract vanzare-cumpărare, consider că există șanse să poată fi anulat contractul pentru viciu de consimțământ și restituirea prestațiilor.

Îl pot da in judecata pentru înșelăciune ? Ce rezolv daca merg la poliție? Am poza cu buletinul sau

IuliaMariaa a scris:

Buna ziua. Am o problema grava pt mine. Zilele trecute am cumpărat o mașină de la un tip. Mașina a fost adusa din Danemarca el de fapt a cumpărat o din Norvegia a folosit o acolo un timp după care a adus o in Ro pe platforma.
Bun. Eu am văzut anunț cu ea M am înțeles cu omul și am luat o. I am dat o mașină în schimb plus diferenta de bani din partea mea.
Ulterior am aflat că mașinilor din Norvegia le trebuie plătită o taxa vamală. Când m am dus să mă interesez acolo am aflat că mașina nu are toate actele ii mai trebuie nu știu ce carte.
Nu pot lua legătura cu vânzătorul deoarece m- a blocat când i am spus de taxa vamală. Îl pot da in judecata? Ce pot face? Ce mă sfătuiți să fac?

Vă puteți adresa unui avocat pentru soluționarea acestei probleme. Stabiliți o întâlnire cu un avocat și o să se găsească calea prin care să fiți îndreptățită.

O zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii administrator marian901 marian901 Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. In cazul infiintarii unui SRL, cu 2 asociati, dintre care unul cu studii superioare si unul cu studii ... (vezi toată discuția)
Auto din jersey(uk) help:) marris marris Buna seara, as vrea sa stiu si eu daca exista taxa vamala pt o masina adusa din Jersey(Regatul unit al Marii Britanii) ? Am cumparat masina zilele trecute dar ... (vezi toată discuția)
Anulare testament dupa ani de zile? vasile-2011 vasile-2011 Anulare testament dupa ani de zile? Buna ziua, mai este posibila anularea unui testament(in instanta sau cu alta metoda) daca am aflat foarte tarziu de ... (vezi toată discuția)