avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Donatie frauduloasa?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Donatie frauduloasa?

Ce se intampla daca se banuieste ca un contract de donatie a fost facut cu scopul de a evita un potential sechestru al bunurilor incrise in acel contract?
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2022
friend386, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 04:02, 11 August 2022
Creditorul poate cere in instanta revocarea donatiei . Trebuie sa dovedeasca ca donatia s-a făcut in dauna creditorilor .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutii juridice - sechestru pe imobil donat iliecristina68 iliecristina68 Buna ziua, Doresc sa stiu daca firma kruk,imi poate pune sechestru pe imobil,aceste fiid donat fiului meu ! Va multumesc, O zi placuta! (vezi toată discuția)
Bună seara dacă eu căsătorit cu 2 copii minori donez toate ... Stafiuta_27 Stafiuta_27 Bună seara dacă eu căsătorit cu 2 copii minori donez toate bunurile mele soției dar rămânem în continuare cununați pot cei de la recuperare datori ... (vezi toată discuția)
Donatie intre soti Andreeadarius Andreeadarius Buna ziua. Situatia se prezinta asa: sotul a facut acum cativa ani un imprumut in strainatate pe care nu a reusit sa il returneze integral. Noi detinem ... (vezi toată discuția)