avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Donatie frauduloasa?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Donatie frauduloasa?

Ce se intampla daca se banuieste ca un contract de donatie a fost facut cu scopul de a evita un potential sechestru al bunurilor incrise in acel contract?
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2022
friend386, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 04:02, 11 August 2022
Creditorul poate cere in instanta revocarea donatiei . Trebuie sa dovedeasca ca donatia s-a făcut in dauna creditorilor .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile donatarului in cazul unei actiuni in instanta a unui tert impotriva donatorului Andrei2357 Andrei2357 As avea o intrebare: o persoana care detine o cota-parte dintr-un imobil are un credit in banca (fara ipoteca) si nu si-l plateste la timp, motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Act de donatie marina14 marina14 Buna ziua, As dori sa-mi spuneti, va rog, in ce conditii se poate ataca un act de donatie pe un imobil. Ma refer la cazul particular in care banca ar vrea sa ... (vezi toată discuția)
Admisibilitatea actiunii pauliene Gaby811 Gaby811 Buna seara, La momentul anului 2007 activul patrimoniului lui X consta dintr-un imobil in valoare de 200 lei, iar pasivul din 2 credite, unul in valoare de ... (vezi toată discuția)