avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am construit o cladire fara autorizație ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am construit o cladire fara autorizație de construire ...

Bună ziua, am construit o cladire fara autorizație de construire in 2008 pe un teren propietate de numai 36 m2.. In aceasta cladire tin 100 porumbei care au acces la libertate. Vă rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate să nu mi-o demoleze. Vă mulțumesc anticipat, Daniel.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:25, 11 August 2022
Trebuie sa faceti demersuri la primarie pentru a obtine autorizatie de ctie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intabula o casa daca pentru aceasta nu exista nici un act de construcție? LucianMu LucianMu Buna ziua. As dori să cumpăr o casa p+1+M, dar nu există nici un act de construcție pentru aceasta. Proprietarul are toate actele pentru teren. Pe acest ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca tine loc de autorizatie de construire menix2078 menix2078 Buna ziua.Ma numesc Monica.Vreau sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.Am construit o casa fara autorizatie, deoarece terenul pe care l.am cumparat este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o speta mai rar intalnita si mai ales pentru cei ce ... marcel.damaschin marcel.damaschin Buna ziua. O speta mai rar intalnita si mai ales pentru cei ce s-au lovit de urbanism. Am obtinut o autorizatie de demolare pentru o cladire, cu proiect, ... (vezi toată discuția)