avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie concurs la primarie..
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie concurs la primarie..

Contestatie concurs la primarie. Buna ziua, am sustinut recent un concurs pentru ocuparea unui post de inspector la primarie si consider ca la proba scrisa cu subiecte clasice am luat mult mai putin decat ma asteptam si am picat. Contestatia depusa la ei a urcat cu putin nota initiala, tot respinsa fiind. Ce mai pot face? Am nevoie de avocat sa imi formuleze cerere la instanta de contencios administrativ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:47, 19 August 2022
Actiune in instanta... nu este obligatorie angajarea unui avocat , dar poate fi benefica.
Si daca un subiect dat la acest concurs nu se afla in bibliografia anuntata, ce pot face? Cum se poate remedia?
Candidatul nemulţumit de modul de soluţionare a contestaţiei se poate adresa instanţei de contencios administrativ, în condiţiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am participat recent la un concurs de angajare pentru un post ... annnamm annnamm Am participat recent la un concurs de angajare pentru un post in spital. S-a publicat o bibliografie, doar anumite capitole din legi (nu toata legea), iar la ... (vezi toată discuția)
Contestare rezultat concurs angajare in sisemul bugetar dan44 dan44 Buna ziua . va relatez pe scurt o problema legata de un concurs de angajare ca sofer in sistemul bugetar . In anul 2015 am participat la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)