avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Micro OUG 16/2022 Consultanta | Contractor IT UE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Micro OUG 16/2022 Consultanta | Contractor IT UE

Micro OUG 16/2022 Consultanta + Prestari servicii Europa


Buna seara,

Recent am primit o oferta de contractor pentru o structura europeana printr-o firma terta . Plata se va face la rata zilnica si desfasurarea activitatii se va face pe o raza de 50km de Luxembourg.
In urma consulatarii unui contabil voi alege ca varianta deschiderea unui SRL cu COD CAEN principal 6209 [Alte activități de servicii privind tehnologia informatiei], cu mine ca angajat.
Jobul este pe securitate cibernetica si sunt curios daca acesta ar fi codul CAEN corespunzator care sa ma fereasca si de schimbarea legata de management/consultanta?
O a doua intrebare ar fi cat as putea factura in aceasta metodologie avand in vedere ca va trebui sa prestez si din Luxembourg(60-70%) si din Romania(40-30%). Dupa ce perioada ar trebui sa infintez/trec la plata taxelor in Lu?

Ma poate ajuta cineva cu un contabil cu experienta in astfel de scenarii si cunostiinte pe partea de contracte cu EU?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 August 2022
Aceloet, utilizator

Alte discuții în legătură

Coduri caen consultanta si incadrarea ca microintrepr Ral_uca Ral_uca Buna ziua, 1. va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg care din urmatoarele coduri caen intra sub incidenta art 112.1/a1 (realizează venituri, altele ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt actuari grandanat grandanat Vreau sa-mi fac un PFA cu urmatoarele CAEN-uri : Cod caen - 620 Activitati de servicii in tehnologia informatiei 6201 Activitati de realizare a soft-ului ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa matei888 matei888 buna ziua trebuie sa-mi fac PFA si as avea cateva intrebari.. - pot sa aleg cod CAEN 6209 avand momentan doar diploma de bacalaureat liceu mate - info ? ... (vezi toată discuția)