avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 coduri caen consultanta si incadrarea ca microintrepr
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

coduri caen consultanta si incadrarea ca microintrepr

Buna ziua,
1. va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg care din urmatoarele coduri caen intra sub incidenta art 112.1/a1 (realizează venituri, altele decât cele din consultanţă şi management, în proporţie de peste 80% din veniturile totale) (ma refer la codul fiscal 2016 cel nou):
- 7022 act consultanta pt afaceri si management
- 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei
- 6209 Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei
- 8299 Alte activitati de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.
2. cum se face incadrarea unei facturi in una din activitatile de mai sus? ...ce ar trebui de fapt sa scriu in contract ca sa nu fie consultanta ?
3. care ar fi codul caen potrivit daca eu prestez servicii de project management in IT prin internet ?
Multumesc anticipat
Raluca

Alte discuții în legătură

Cod caen consultanta - microintreprindere adrianl17 adrianl17 Buna ziua, Avand in vedere raportul de 20% - activitati consultanta, 80% - restul, pentru microintreprinderi, exista o lista de coduri CAEN care pot fi ... (vezi toată discuția)
Project management cod caen Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Daca eu sunt Project manager si vrea sa prestez acest serviciu pe firma mea SRLD este corect sa aleg 7022 (7022 Activităţi de ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere vanzari online costi4 costi4 Buna ziua, ma intereseaza ce cod CAEN trebuie pentru a intermedia vanzari pe internet. Este posibil ca o PFA sa aiba 2 coduri CAEN diferite. Pentru ... (vezi toată discuția)