avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De aproximativ 2 ani sunt deranjat de vecinii mei care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De aproximativ 2 ani sunt deranjat de vecinii mei care tipa, ...

De aproximativ 2 ani sunt deranjat de vecinii mei care tipa, asculta muzica cu volum ridicat, au copii care plang continuu iar ei tipa sa taca, noapte tarziu fac scandal , trantesc usi si alte obiecte , mai au si o persoana cu retard care geme langa fereastra mea si scuipa pe toata lumea, sta dezbracat complet la poarta curtii si multe altele
Locuiesc la tara. undeva langa judetul Olt , am fost la politie unde le-am lasat o plangere scrisa si multe altele doar verbale si am primit acelasi raspuns mereu, ca ei pot face ce vor in curtea lor si ca nu pot intervenii decat la muzica iar in alte situatii nu . Asta ar insemna ca la ora 3 dimineata sa ies in curte si sa tip la sotia mea cat ma tin plamanii . ( asta fac vecinii mei ) . Nu exista moment ziua sau noaptea in care sa te poti odihnii corect .
Am pierdut doua locuri de munca din cauza oboselii si al stresului, sotia mea este pe punctul de pierde si ea locul de munca actul din acelasi motiv .
Ce masuri legale se pot dispune pentru a pute avea liniste ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Continuati cu.plangeri la politie ,la posturile satesti sunt incompetenți trimiteti la IPJ,memoriu scris la Minister in care precizați ca nu sunt luate masuri etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin care da muzica foarte tare si stau la casa in curte si in casa aud muzica lui cam zilnic ingeconomist ingeconomist Buna ziua, Am un vecin care da muzica atat de tare cat o aud la mine in casa desi stau la casa si el sta la casa, nu mai vorbesc ca se aude in curte si in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o persoana alcoolica aureliaion aureliaion Buna ziua ,as vrea sa stiu ce se poate face in cazul persoanelor dependente de alcool. Cumnata mea cu sotul ei si 2 fetite locuiesc in aceeasi casa cu socrul ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice Adrian_florin Adrian_florin Salut! Am si eu o MARE problema , ai mei au avut un magazin si l-au vandut , magazinul aflanduse la noi in curte si proprietarii l-au inchiriat uni tip kre a ... (vezi toată discuția)