avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vanzare auto inmatriculat pe pfa cu norma de venit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vanzare auto inmatriculat pe pfa cu norma de venit

Buna ziua. Am un PFA cu norma pe venit. Am cumparat in urma cu un an un auto nou, in leasing. Dupa 1 an am achitat leasingul si am inmatriculat auto pe PFA. Doresc sa vand acest auto. Pot sa il vand catre detinatorul PFA-ului? La ce suma si cum se procedeaza? Daca il vand catre altcineva, suma achitata se considera venit? (valoarea este de aprox 38.000 euro si ma tem sa nu depasesc suma si sa fiu obligat sa trec in sistem real).
Ultima modificare: Luni, 15 August 2022
blueeyesromanesti, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt un pfa pe norma de venit si detin un autoturism alex_mihai1124 alex_mihai1124 Buna ziua! Sunt un PFA pe norma de venit si detin un autoturism pe PFA. Autoturismul a fost luat prin credit auto in Oct 2020 iar in Oct 2023 se termina ... (vezi toată discuția)
Pfa pe codul caen 6202 la norma de venit - intrebari cu noile schimbari danyboy danyboy Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de un PFA pe codul CAEN 6202 la norma de venit: 1. Mai exista norma de venit pentru IT (creare the software ... (vezi toată discuția)
Pfa - cum se trece norma de venit - sistem real ? deliacrin deliacrin Buna Daca un PFA incaseaza peste 100.000 euro in anul anterior este obligat sa treaca la sistem real. Aceasta limita se pondereaza cu perioada lucrata? ... (vezi toată discuția)