avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara, O prietena a depus anul trecut dosar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara, O prietena a depus anul trecut dosar pentru bursa ...

Bună seara,
O prietena a depus anul trecut dosar pentru bursa socială si a obținut acest ajutor. De ceva luni bune partenerul ei de viata si tatal copiilor (nu sunt căsătoriți) s-a angajat. Teoretic dupa parerea mea s-ar încadra si de aceasta data salariu soțul fiind de 1750 lei lunar(cu acesti bani rămâne pe luna ) si alocația celor 2 copii. bursa am înțeles ca nu se ia in calcul.
îIntrebarea ei este :cum face aceea declarație la notariat?Mai trebuie sa fie partenerul prezent cand face declarația, sau doar anunta ca el este angajat acum ? Trebuie adusă adeverință de venit de la serviciu la notar? Dar de la ANAF se mai scoate pentru partener adeverință? ce termen de valabilitate are aceasta adeverință de la notar, el avand o zi liberă vineri 19 aug 2022 si ar merge qtunci sa o faca daca este nevoie de el.
programul notarial fiind de la 9-15 , maxim 16 partenerul nu poate lipsi de la serviciu, seful nefiind f prietenos si nu vrea să-și piardă locul de muncă.
va rog daca se poate un răspuns pentru a ii transmite
mulțumim

Alte discuții în legătură

Mama fara nici un venit irinukiry irinukiry Buna ziua. Am lucrat in strainatate 3 luni,iar cand am revenit in tara eram gravida in 4 luni si jumatate. Nu am avut nici un fel de venit. Am nascut pe 6 ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe propria raspundere lori82 lori82 Buna ziua!Pt bursa Bani de liceu a fetei ... daca declar la notar ca nu am obtinut venituri in ultimele 3 luni (fiind de fapt,angajat cu contract in Ungaria) ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil nascut in sua corineta15 corineta15 As dori sa stiu cum pot sa solicit alocatia copilului meu recent nascut in SUA. Parintilor le este imposibil sa ajunga in Romania in urmatorul an, asa c-am ... (vezi toată discuția)