SM LEGAL CONSSULT  
	    	Consultant de business

SM LEGAL CONSSULT  
	    	Consultant de business	    

georgetteivonna 
	    	Utilizator

georgetteivonna 
	    	Utilizator	    

SM LEGAL CONSSULT  
	    	Consultant de business

SM LEGAL CONSSULT  
	    	Consultant de business	    

SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
 SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 	
			 treidecinci	                   

Traiesc cu o femeie cu care nu sunt casatorit. Care este procedura - 100% sigura - ca dupa decesul meu ea sa poata continua sa traiasca in locuinta urmand ca ... (vezi toată discuția)
	                    treidecinci	                   

Traiesc cu o femeie cu care nu sunt casatorit. Care este procedura - 100% sigura - ca dupa decesul meu ea sa poata continua sa traiasca in locuinta urmand ca ... (vezi toată discuția)

filofteea	                   

Bună ziua, soțul a cumpărat un apartament din banii de partaj. Se recasatoreste, după 9 ani de casnicie(neavând copii comuni) trece în extrasul CF, ... (vezi toată discuția)
	                    filofteea	                   

Bună ziua, soțul a cumpărat un apartament din banii de partaj. Se recasatoreste, după 9 ani de casnicie(neavând copii comuni) trece în extrasul CF, ... (vezi toată discuția)

Raul611	                   

Buna seara
Detin un apartament dinaintea casatoriei cu actuala sotie. Cu actuala sotie nu am copii, dar am un fiu dintr-o alta casnicie. In caz de decesul ... (vezi toată discuția)
	                    Raul611	                   

Buna seara
Detin un apartament dinaintea casatoriei cu actuala sotie. Cu actuala sotie nu am copii, dar am un fiu dintr-o alta casnicie. In caz de decesul ... (vezi toată discuția)