avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Mama mea a avut pensie anticipata cu un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Mama mea a avut pensie anticipata cu un punctaj de ...

Buna ziua,
Mama mea a avut pensie anticipata cu un punctaj de 0.86 iar cand a iesit la limita de pensie punctajul a scazut.
Poate sa ma lamureasca cineva care sunt pasii pentru a afla unde s-a gresit sau ce trebuie facut ?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:48, 21 August 2022
Mergeti la casa teritoriala de pensii unde veti afla toate raspunsurile.Doar acolo s-a facut calculul,nu?
Trimteti prin mesaj privat la mine cele doua decizii impreuna cu anexele lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare legat de pensie:ianuarie 2024 ... tolea mioara tolea mioara Bună ziua am și eu o întrebare legat de pensie:ianuarie 2024 pensie 1805lei punctaj 0,88762,august 1847lei punctaj:0,90853 ,septembrie 1847lei punctaj ... (vezi toată discuția)
Stagiu total de cotizare realizat 46 ani 7 luni si 22 zile. in ... Bibi29 Bibi29 Stagiu total de cotizare realizat 46 ani 7 luni si 22 zile. In sistemul public din care. Conditii normale 19 ani si 27 zile. Grupa 2-a ( lg 3/ 1977) 10 ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionara cocacola1313 cocacola1313 Buna ziua! mama mea este pensionara de 1 an si ar vrea sa se angajeze cu 6 ore pe zi vanzatoare la un magazin in zona. As vrea sa intreb daca poate face legal ... (vezi toată discuția)