avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces-verbal predare-primire pt actele unei asociatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces-verbal predare-primire pt actele unei asociatii de proprietari

Proces-verbal predare-primire pt actele unei asociatii
Cel mai recent răspuns: Trufin cornelia , utilizator 10:19, 7 Iulie 2024
Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu lista de documente pe care trebuie sa mi le predea fostul președinte de bloc, eu fiind succesorul acestuia. Va mulțumesc!
Conform disp L nr 196/2018 ex presedintele de asociatie detine obligatia legala sa va predea cu proces verbal d epredare primire toate documentele asociatiei de proprietari inclusiv stampila asociatiei de proprietari,registre, fonduri,registrul unic sedinte adunari generale,liste lunare intretinere
Ce trebuie sa conțină procesul verbal predare primire,în cazul în care președintele si-a dat demisia pe caz de sănătate.Este obligat să facă acest proces verbal dacă este in imposibilitate de prezentare,neavând asupra să nimic acte,ștampile etc???Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in asociatia de proprietari FLORINA1979 FLORINA1979 Buna seara ,fostul administrator care este si proprietar in Asociatia noastra ,prin vointa proprie si-a dat demisia pe data de 05.12.2019 si ,fiind absolut ... (vezi toată discuția)
convocare ad.generala tomasso tomasso Presedintele asociatiei a demisionat si niciunul dintre membri com. ex. nu a dorit preluarea functiei de vicepresedinte deci stampila nu a fost predata.In ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am avut o ședință pentru schimbarea președintelui ... Ianit Ianit Bună seara, am avut o ședință pentru schimbarea președintelui de bloc în care majoritatea a decis să schimbam președintele de bloc. Am depus dosarul ... (vezi toată discuția)