avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Utilizare artificii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Utilizare artificii

Salut, mă interesează dacă știe cineva de ce autorizații am nevoie pentru folosirea artificiilor de interior(tip vulcani) și cum se poate obține aceasta.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: DaNNe. , utilizator 22:35, 22 Septembrie 2022
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Salut, mulțumesc pentru info. Nu reușesc însă să înțeleg mare lucru de acolo pentru ceea ce am eu nevoie.
Artificiile de interior sunt cu "flacără rece", nu se aprind prea ușor.

Dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns mai pe înțelesul meu.

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizarea unei distilării tuica IonutG77 IonutG77 Va salut! ma poate ajuta cineva cu niste informatii? Care sunt pasii de urmat pentru autorizarea unei distilerii, m-ar interesa sa produc bauturi spirtoase, ... (vezi toată discuția)
Import si modificarea retetei produsului alimentar Mango2011 Mango2011 Buna ziua, Imi pare rau daca raspunsul se afla deja in alt loc pe forum dar nu l-am gasit. As dori sa deschid un Restaurant tip FAST FOOD , pe langa ... (vezi toată discuția)
Autorizații banzic/gater mobil Alexandrultc Alexandrultc Salut,aș fi interesat ce pași ar trebui urmați și ce autorizații ar fi necesare pentru a funcționa ca și gater/banzic mobil(deplasare și desfășurare ... (vezi toată discuția)