avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt în șomaj de 4 luni, aș vrea să ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt în șomaj de 4 luni, aș vrea să renunț la ...

Bună ziua! Sunt în șomaj de 4 luni, aș vrea să renunț la șomaj pentru a primi indemnizația de creștere copil cu certificat de grad...Cum se procedează, trebuie să depun ceva acte pentru a renunța la șomaj? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 24 August 2022
Depuneti cerere de acordare a CCC la AJOFM, somajul se va suspenda pe perioada concediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj + indemnizatie crestere copil dodo83 dodo83 Am absolvit facultatea la zi in iulie 2011 si mi-am depus dosarul pt indemnizatia pt somaj. Acesta (dosarul de somaj) se finalizeaza in 4 octombrie-2011, iar ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile pentru a beneficia de concediul de crestere a copilului? ancuta1 ancuta1 Buna ziua! Sunt insarcinata in 5 luni si in iulie am terminat facutatea, pe 1 august m-am inregistrat la somaj si urmeaza ca de la data 1 octombrie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal oana8989 oana8989 buna ziua.sunt in ajutor de somaj pana pe 2 iunie,sunt insarcinata in 5 luni jumatate,doctorita imi poate da concediul prenatal pe data de 30 mai.imi mai raman ... (vezi toată discuția)