avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Izolarea că ești vaccinat este de 5 zile și apoi a ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Izolarea că ești vaccinat este de 5 zile și apoi a 6 zi vii ...

Izolarea că ești vaccinat este de 5 zile și apoi a 6 zii vii la munca,.
In timpul asta declarii adresa ta unde stai sau declarii alta adresa unde ai stat ultima dat.
In timpul asta ești verificat Allan adresa unde ai declarat.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 23:45, 25 August 2022
Nu sunt supuși la izolare cei care decid să se vaccineze cu orice fel de vaccin.

Deci daca va vaccinați, nu trebuie sa anunțați pe nimeni, și nu sunteți supus la izolare la domiciliu.
Vaccinul se face voluntar.
La testare daca ies pozitiv dau un exemplu atunci DSP îmi cere locația unde fac izolarea și sunt verificat de poliție etc.

Dapix a scris:

Nu sunt supuși la izolare cei care decid să se vaccineze cu orice fel de vaccin.

Deci daca va vaccinați, nu trebuie sa anunțați pe nimeni, și nu sunteți supus la izolare la domiciliu.
Vaccinul se face voluntar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)
Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)