Alexandrarares 
	    	Utilizator

Alexandrarares 
	    	Utilizator	    

DlGoe 
	    	Utilizator

DlGoe 
	    	Utilizator	    

DlGoe, utilizator
 DlGoe, utilizator 	
			~ final discuție ~
 blueauth	                   

Va salut,
M-am mutat de aprox un an la bloc, si recunosc ca pana acum cateva luni nu am dat prea mare importanta listei cu cheltuielile de intretinere.De ceva ... (vezi toată discuția)
	                    blueauth	                   

Va salut,
M-am mutat de aprox un an la bloc, si recunosc ca pana acum cateva luni nu am dat prea mare importanta listei cu cheltuielile de intretinere.De ceva ... (vezi toată discuția)

OctavianAl	                   

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva!
Locuiesc pe o strada privata, cu utilitatile comune sub strada. Fiecare casa are contract (si ... (vezi toată discuția)
	                    OctavianAl	                   

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva!
Locuiesc pe o strada privata, cu utilitatile comune sub strada. Fiecare casa are contract (si ... (vezi toată discuția)

danmarian50	                   

Buna ziua,am o problema suspect de ciudata, am o casa in care nu locuiesc dar sunt bransat la toate utilitatile, saptamana trecuta mi-a venit factura la apa ... (vezi toată discuția)
	                    danmarian50	                   

Buna ziua,am o problema suspect de ciudata, am o casa in care nu locuiesc dar sunt bransat la toate utilitatile, saptamana trecuta mi-a venit factura la apa ... (vezi toată discuția)