avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Primaria refuza sa modifice decizie de impunere ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Primaria refuza sa modifice decizie de impunere gresita. În ...

Primaria refuza sa modifice decizie de impunere gresita. În afara de proces ce se poate face cu ei? Nu pot face succesiune fără taxe plătite și ei zic ca nu am calitate de moștenitor ca să facă ei o noua decizie de impunere. Nu doresc sa platesc nimic ca sa modifice ei eroarea imensa facuta.
Ultima modificare: Duminică, 28 August 2022
StefaniaEmerson, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:15, 29 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, doar proces si doar daca mai sunteti in termenul de contestare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesibilul ?! ContSters118550 ContSters118550 Buna ziua , daca a trecut termenul de 6 luni de la decesul autorului ,mai poate X moetenitor , care nu a deschis succesiunea pentru el si in numele lui , sa ... (vezi toată discuția)
In urma decesului mamei am ramas 4 mostenitori si tata pe un ... floridor floridor In urma decesului mamei am ramas 4 mostenitori si tata pe un apartament. S-a facut succesiunea si apoi s-a vandut apartamentul cu acordul tuturor ... (vezi toată discuția)
Deschiderea succesiunii ioana.alexandra ioana.alexandra Este adevarat ca termenul pt. deschiderea succesiunii este de 3 ani? Parintii au decedat in urma cu 2 ani. Fratele meu nu vrea sa deschida succesiunea.Ce se ... (vezi toată discuția)