avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rectificare certificate de stare civila, postdeces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rectificare certificate de stare civila, postdeces

Se poate corecta certificatul de nastere si de deces al tatalui meu, este trecut gresit numele bunicului , Ioan in loc de Ion? Deasemenea in certificatul de deces este trecută gresit adresa ultimului domiciliu. Mentionez ca s-a pierdut Certificatul de casatorie al bunicilor. Avand in vedere ca sunt fiica decedatului, pot solicita aceasta modificare, dupa 26 de ani de la deces?
Cel mai recent răspuns: leu12 , utilizator 09:13, 1 Septembrie 2022
Da, puteți. Solicitați informații cu privire la rectificări acolo unde sunt întocmite actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de deces pentru al doilea fiu? pyanystul pyanystul Buna ziua, Tatal meu, a decedat cu multi ani in urma, eu mai am un frate (care cu siguranta a solicitat certificatul de deces al tatalui). Eu nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Prenumele tatalui trecut gresit in certificatul de nastere bloc3c bloc3c Va rog sa ma indrumati pentru urmatoarea problema: -5 frati nascuti intre 1947-1958. -primii doi frati au trecut in certificatul de nastere prenumele ... (vezi toată discuția)
Nume de familie scris gresit ioanaDD ioanaDD buna ziua.Numele de familia al tatalui meu este cu A,iar al meu este cu I,au gresit o litera.In caz de o mostenire sau acte,ceva, poate fi vreo problema? (vezi toată discuția)