avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare -cumparare catre copil minor ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare -cumparare catre copil minor ?

Act de vanzare -cumparare catre copil minor
Buna ziua !
am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat...impreuna cu sotul meu avem un copil minor, sotul din alte doua casatorii are 2 copii majori...
Cum putem face ,prin ce act legal, ca imobilul in care locuim si care este proprietatea sotului dinainte de casatoria cu mine sa-i ramana in totalitate copilului nostru astfel incat ceilalti doi copii sa nu poata avea pretentii.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ariel1407 , utilizator 10:25, 5 Septembrie 2022
Va multumesc pentru timpul acordat si pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament pentru minori jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua! Suntem parintii a doi copii minori. Vrem sa trecem apartamentul pe numele lor cu conditia de a putea ramane in apartament atat cat suntem in viata. ... (vezi toată discuția)
Moștenire soțul meu are din prima căsătorie 2 copii, cărora ... IoanAlexa IoanAlexa Moștenire Soțul meu are din prima căsătorie 2 copii, cărora le-a lăsat casă în momentul divorțului. Noi suntem căsătoriți de 7 ani și avem un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori o lămurire referitoare la succesiune. mama ... Lazar_s Lazar_s Bună ziua. As dori o lămurire referitoare la succesiune. Mama mea a murit și tata s-a recăsătorit și locuiește cu actuala in Apartamentul părinților ... (vezi toată discuția)