avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA Traducator - Obligatoriu E-Factura?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA Traducator - Obligatoriu E-Factura?

Buna ziua! Sunt PFA traducator, in sistem real. Pentru aceasta categorie este obligatorie transmiterea facturilor prin E-factura sau nu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: LetitiaM , utilizator 09:34, 29 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti clienti institutii publice da . Altfel nu
Lucrez cu institutii publice (instante, procuraturi, etc) si nu mi s-a cerut inca ezfactura ca si liber profesionist. Ultima factura emisa si platita pe format de hartie scris de mana a fost in iulie 2023.
Pe mai departe vom vedea, dar acum nu trebuie inregistrare in sistem efactura la traducatori autotizati - liberi profesionisti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie emitere factura pfa traducator? sonia1978 sonia1978 Sunt PFA traducator, in sistem real, neplatitor de TVA. Va rog sa-mi spuneti daca incepand cu anul 2013 este obligatorie emiterea de factura (pe langa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Roxie Roxie Buna seara. Sunt PFA la inceput de drum, si as avea nevoie de sfaturi legate de tinerea contabilitatii si declaratiile la Administratia Financiara. Pentru ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la facturier hartie la facturier in word danar122 danar122 Buna ziua, Sunt traducator PFA in sistem real. Am avut până acum facturier de hârtie și vreau să încep să fac facturile în Word și am câteva ... (vezi toată discuția)