avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se pot face plati salariale in cont iban de Revolut al ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se pot face plati salariale in cont iban de Revolut al angajatilor? ...

Se pot face plati salariale in cont iban de Revolut al angajatilor? Mentionez ca angajatul lucreaza fully remote din Republica Moldova si nu are cont bancar in Romania. Multumesc

Alte discuții în legătură

Angajarea unei persoane din r. moldova pe lucru remote OliviaVereha OliviaVereha Buna, tuturor, am o intrebare si informatiile de la ministerul muncii nu ma ajuta. Eu pot sa angajez o persoana din Republica Moldova pe compania mea (SRL ... (vezi toată discuția)
Lucrul remote pentru o companie straina buna ziua, as aprecia ... Dyana75 Dyana75 Lucrul remote pentru o companie straina Buna ziua, As aprecia sfatul Dvs. Cochetez cu posibilitatea de a lucra fully remote pentru o companie din Anglia ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator de a schimba cont iban salariu Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Buna ziua. Sunt angajat cu contract pe termen nedeterminat de 1 an de zile la o firma destul de mare din Romania. Încasez lunar venitul meu Intr un cont de ... (vezi toată discuția)