avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dețin un spațiu comercial construit de mine cu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dețin un spațiu comercial construit de mine cu autorizație ...

Dețin un spațiu comercial construit de mine cu autorizație de la primărie și terenul concesionat. Cum pot să-l intabulez. Multumesc

Alte discuții în legătură

Intabulare spatiu proprietate cooperatista Georgeta Hriscu Georgeta Hriscu Buna ziua O cooperativa detine un spatiu la parterul unui bloc de locuinte. Spatiul este construit , odata cu blocul in anii \'80. Nu a fost intabulat si ... (vezi toată discuția)
Bună seara. in anul1993 am cumpărat un spatiu comercial (chiosc) ... Adigeo Adigeo Bună seara. In anul1993 am cumpărat un spatiu comercial (chiosc) de la fosta cooperație(CPADM) din localitate în care am deschis un magazin . In anul 2000 ... (vezi toată discuția)
Imobil(cladire) cumparata doar cu factura fiscala fara act notarial ALEXANDRINA2012 ALEXANDRINA2012 In anul 2011 am cumparat de la firma tatalui meu o cladire doar cu factura fiscala fara nici un act notarial. Intre timp tatal meu a decedat iar firma pe care ... (vezi toată discuția)