avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut avocat pentru litigii mosternire pamant din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut avocat pentru litigii mosternire pamant din partea bunicii. ...

Caut avocat pentru litigii mosternire pamant din partea bunicii.
As dori sa stiu unde sa ma adresez si cat m-ar costa. Am impresia ca verisorii mei s-au declarat unici mostenitori si si-au insusit pamantul din partea bunicii. Sunt aproape convinsa deoarece o matusa a facut acelasi lucru iar tatal meu i-a fost rusine sa o dea in judecata si a incercat sa rezolve pe cale amiabila.
Găsiți avocati în funcție de localitate.
Mai întâi trebuie mers la o consultanta juridica.
Sfatul meu este sa o plătiți pentru ca asa veți avea avocat serios și nu va deschide vreun proces doar ca să vadă ce se va întâmpla....

Scris din București 2022
Ultima modificare: Marți, 30 August 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ar trebui sa contactati un av din zona unde va avea loc.procesul pt a reduce costurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare certificat mostenitor aryana_99 aryana_99 Buna ziua! As vrea sa ma sfatuiti cum e mai bine sa procedez in urmatoarea problema. Este vorba de o mostenire, mostenire din partea familiei tatalui meu. ... (vezi toată discuția)
Moștenire - imposibilitate contactare moștenitori marysimo marysimo Bună, Bunicul meu, decedat în 1995, a lăsat moștenire un teren de 2,5 ha. Problema este că nici părinții și nici rudele nu au deschis procesul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori sa stiu cum pot obtine plata retroactiva a ... Adina Ghigeanu Adina Ghigeanu Buna ziua,as dori sa stiu cum pot obtine plata retroactiva a cotelor-parte pe care o asociatie ni le datoreaza, mie si altor doi coproprietari pentru niste ... (vezi toată discuția)