avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua acum o saptamana mi-a fost suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua acum o saptamana mi-a fost suspendat permisul italian ...

Buna ziua acum o saptamana mi-a fost suspendat permisul italian pt 90 de zile pt depasirea limitei de viteza, am recuperat permisul de la directia rutiera si am dat declaratie Ca' nu mai conduc pe teritoriul Romaniei.Intrebarea mea este daca permisul este suspendat si in Italia?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:09, 31 August 2022
Depinde ce decide vstatul italian :
Articolul 113
1^1) Titularul permisului de conducere eliberat de o autoritate străină, împotriva căruia s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce, poate solicita șefului poliției rutiere pe raza căreia a fost constatată fapta, restituirea documentului, înainte de expirarea perioadei de suspendare, cu cel mult o zi lucrătoare înainte de data părăsirii teritoriului României.
(1^2) În situația restituirii permisului de conducere potrivit alin. (1^1), Inspectoratul General al Poliției Române comunică sancțiunea aplicată autorității străine care a eliberat documentul.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis italian suspendat în românia Gicu2988 Gicu2988 Mi sa suspdat permisul de conducere italian pe 30zile in romania , mil vor trimite peste 30zile sau trebuie eu sa ma duc sa il iau? politistu mi a zis am ... (vezi toată discuția)
Permis strain suspendat 90 de zile bizzka bizzka Buna seara! In data de 24.01.2020 ,in raza jud.Sibiu mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile,pt depasirea limitei de viteza cu 51km/h. ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera un permis auto eliberat de o tara ue si retinut in romania pentru viteza dany_el dany_el cum pot sa recuperez permisul auto retinut in romania pentru depasirea limitei de viteze.Mentionez ca limita era de 60km/h iar viteza cu care m-a luat radarul ... (vezi toată discuția)