avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma cu activitate suspendata poate fi propusa pentru ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma cu activitate suspendata poate fi propusa pentru procedura ...

Firma cu activitate suspendata poate fi propusa pentru procedura de insolventa de catre operatorul comercial (furnizor marfa) la care are datorii de aprox. 65000 lei? Sau este nevoie sa asteptam revenirea sa la activitate?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2022
Ana - Maria Fulga, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana - Maria Fulga , utilizator 21:03, 5 Septembrie 2022
Inactivitatea nu are legătură cu starea de insolvență.

Se poate formula cerere de deschidere a procedurii insolvenței.

Dacă sunteți pentru creditorul care va solicita intrarea în insolvență vă sugerez să alegeți dumneavoastră și să propuneți desemnarea unui anumit lichidator cu care să discutați înainte.

Veți primi astfel informații mai detaliate și croite exact pe situația dumneavoastră cu privire la modalitatea de desfășurare a procedurii, termene și costuri.

Sper să vă fie de folos informațiile.
Va multumesc! E important de stiut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Riscurile insolvente? camaro camaro am firma de comert , merge prost, datorii la stat de 50000ron , la furnizori 2500 , stoc de marfa proasta 20000ron ,tva 10000ron , nu mai am angajati ,nu am ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma cu datorii- urgent! vasileid vasileid buna seara, am si eu o firma cu domeniu de activitate in vanzari( srl) care din pacate nu mai merge....nu sunt clienti. stocul de marfa din magazin se ... (vezi toată discuția)
Faliment crisrian crisrian Sint asociata intr o firma cu datorii la stat . Momentan pe firma functioneza un mic magazin din care in insolventa nu as putea plati suma restanta la ... (vezi toată discuția)