Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau sa-mi continui serviciul la actualul meu de munca deoarece nu imi convine cuantumul pensiei . Cat timp pot face asta , adica sa ignor decizia de pensioanare anticipata si sa lucrez in continuare ?
economv
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua, Am avut caz la munca, ala a vrut contract în continuare si după 6 luni i-a venit foaie de la casa de pensii să returneze banii la casa de pensii pentru cele 6 luni...Va gaseste după CNP.Ganditi-va bine, ori pensie, ori salariu.
Multumesc pentru solicitudinea d-voastra , dar eu nu intetionez sa cumulez pensia cu salariul .
Eu vreau sa fac serviciu in continuare si sa ignor o perioada (nu m-am hotarat exact cat) decizia de pensionare anticipate partial .
Eu nu am anuntat la serviciu ca ma pensionez si nici nu mi-am facut lichidarea ca sa pot primi pensie .
Eu primesc acum numai salariul si decizia de pensionare vreau sa o pun in aplicare mai incolo si apoi sa solicit pensia anticipate partial .
Intrebarea mea era : oare cat pot eu ignora decizia de pensionare anticipata partial si sa nu am probleme . Si cam care ar putea fi problemele .
Bună ziua, am primit decizia de pensie anticipata și vreau sa renunț din cauze sumei mici de plata a pensiei. Cum trebuie sa procedez, vreau sa merg în continuare la serviciu. Va mulțumesc.
Pensie anticipata
baloghjoe
Buna seara. Intrebarea mea este, ca in cazul in care eu am depus la Casa Jud de PEnsii cererea mea de pensie anticipata, acu vreo 3 saptamani. Iar azi m-a ... (vezi toată discuția)