avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, vreau sa cumpar un apartament si as dori sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, vreau sa cumpar un apartament si as dori sa ...

Buna.O intrebare :vreau sa cumpar un apartament si as dori sa o trec pe fiica mea in contract (uzu fruct viager )in acest caz ea are acelasi drepturi ca si mine?isi poate face singura buletin fara.a fi nevoie de prezenta mea sau orice fel de acte ,contracte (apa ,gaz ,curent,etc)multumesc..
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 2 Septembrie 2022
Dvs veti avea drept de folosință, nu isi va face buletin fara acordul dvs.
Contracte de furnazare poate semna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager 50 stela 50 stela va rog mult sa ma ajutati cu un sfat in privinta uzufructului viager,eu detin uzu viager al unui ap.propietar fiind fica mea,as dori sa aflu ce drepturi am eu ... (vezi toată discuția)
Nuda proprietate si uzufruct viager obligatii adrian_fm67 adrian_fm67 1....Cine este obligat sa plateasca femeia de servici,enelul,gazele,apa etc dintre proprietar si cel care are dobandit cu titlu oneros dreptul de uzufruct ... (vezi toată discuția)
Clauza habitatie viagera Nicoleta-Daniela Moldovan Nicoleta-Daniela Moldovan Am incheiat cu parintii mei un contract de vanzare-cumparare pentru apartamentul in care locuim, cu clauza de habitatie viagera pentru acestia. Se specifica ... (vezi toată discuția)