avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte notariale

Cum pot afla dacă o persoană a încheiat în decursul vieții sale vreun act notarial, testament, ori orice alt document înregistrat la un notar?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:18, 4 Septembrie 2022
Va prezentați cu un certificat de deces la orice birou notarial si solicitați o interogare la Registrul Național Notarial de Evidenta a Liberalitatilor (RNNEL).
Rezultatul interogăriii va indica dacă persoana a lăsat vreun testament (nu și conținutul acestuia) si/sau a făcut o donație.
Pentru alte contracte, de vânzare/intretinere/renta viageră sau alte acte notariale, nu exista o Evidenta la nivel național.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea de a obtine informatii despre existenta ... Andrei59 Andrei59 exista posibilitatea de a obtine informatii despre existenta unui testament privind un drept la proprietate? (vezi toată discuția)
Buna ziua. cum se poate afla dacă o persoana decedata a lăsat ... Georgi22 Georgi22 Buna ziua. Cum se poate afla dacă o persoana decedata a lăsat sau nu vreun testament și cum se procedează in cazul de fata. Multumesc! (vezi toată discuția)
Mostenitori Rob3rt01 Rob3rt01 Cum aflu daca exzista mostenitori si care sant acestia si daca a lasat testament.Multumesc. (vezi toată discuția)