avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In urma unor analize efectuate de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In urma unor analize efectuate de bioclinica mi a ...

Buna ziua! In urma unor analize efectuate de bioclinica mi a fost gresita viremia ! Eu am facut si contranaliza si a iesit total diferit! In urma primei analize gresite mi s a interzis sa alaptez! Pot da in judecata clinica pt daune morale?

Alte discuții în legătură

Analize medicale gresite. salutare, anul acesta am efecutat un ... Dumitru_V Dumitru_V Analize medicale gresite. Salutare, anul acesta am efecutat un set complet de anlize la clinica SANTE. Din acestea au rezultat infectarea cu VHB.(numai ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru diagnostic gresit danic danic Buna ziua, Va relatez o situatie cu rugamintea de a ma ajuta cu un sfat: Sotia mea a dorit sa mearga la o clinica particulara pentru un control deoarece ... (vezi toată discuția)
Este sau nu malpraxis? laviniadin1985 laviniadin1985 I-am facut de curand fiului meu analizele la sange pentru Fe si Magneziu la o clinica privata contra cost. Rezultatele au fost inversate, astfel ca fe a iesit ... (vezi toată discuția)