avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transfer din Paypal in contul SRL sau personal?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transfer din Paypal in contul SRL sau personal?

Salut, am o situatie financiara. Sunt artist, am facut vanzare de 7000usd din printuri printr-un magazin online din afara (displate.com). Ei mi-au trimis banii pe contul personal de Paypal. Eu am un srl proaspat infiiintat.
Intrebarea e cum intru in posesia banilor cel mai convenabil? ii transfer in contul bancar al firmei sau personal? pot sa nu ii declar, si daca da, ce taxe ar fi?

Multumesc pt ajutor

Alte discuții în legătură

Transfer fonduri catre srl, ca persoana fizica, evitare dubla impozitare? bogdancroitoru bogdancroitoru Buna ziua, Activez in domeniul marektingului afiliat, cu alte cuvinte promovez produse online si primesc un anumit comision. Majoritatea firmelor specifice ... (vezi toată discuția)
Paypal business indrumare retragere InviPro InviPro PayPal Buna ziua, povestea sta in felul urmator: Cu aproximativ un an in urma mi am deschis o afacere in online dar cu PayPal Business pe firma tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Cum functioneaza pay pal alby_alina alby_alina Buna. am aplicat la un job part time si online .am sa va spun in mare despre ce este vorba si as dori cateva sfaturi si lamuriri din partea dumneavostra ... (vezi toată discuția)